Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




Λουτρά Ποζαρ
Τα λουτρά είναι ιαματικά, αναβλύζουν  θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, έχουν  θεραπευτικές  &  χαλαρωτικές ιδιότητες.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού συνιστώνται για παθήσεις του κυκλοφοριακού και του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, γυναικολογικές και δερματικές παθήσεις. Επίσης, ενδείκνυται η ποσιθεραπεία για παθήσεις ήπατος, νεφρών, χολής, πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος.
Στην περιοχή των λουτρών υπάρχουν καταστήματα καφέ, εστιατόρια ,λαϊκή αγορά με τοπικά προϊόντα, οργανωμένες εγκαταστάσεις με  πισινές εξωτερικές, εσωτερικές, ιδιωτικές εσωτερικές, αποδυτήρια με σεσουάρ κ.λ.π.
Τιμές
Καταρράκτης
Το κόστος στο καταρράκτη (εξωτερικός) είναι 2,00 ευρώ το άτομο.
Εξωτερική Πισίνα
Στην εξωτερική πισίνα είναι 4,00 ευρώ.
Φυσικές πισίνες
Στις φυσικές πισίνες (χαμάμ-πηγές) το κόστος είναι 15 ευρώ από ένα έως και τρία άτομα και από τέσσερα άτομα και πάνω το κόστος είναι 5 ευρώ το άτομο, οι οποίες πισίνες κλίνονται με καθημερινά ραντεβού.
Υδροθεραπευτήρια
Στα δύο υδροθεραπευτήρια οι ατομικές πισίνες λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο ατομικά και το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ από ένα έως και τρία άτομα και από τέσσερα άτομα και πάνω το κόστος είναι 5 ευρώ το άτομο, οι οποίες πισίνες κλίνονται με καθημερινά ραντεβού.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν μπάνιο θα πρέπει να έχουν μαζί τους, μαγιό , μπουρνούζι  ή τουλάχιστον πετσέτα και σαγιονάρες.
Επίσης οι επιθυμούν να κάνουν κράτηση στα prive λουτρά αν επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  6972218871.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το καταστατικό του Συλλόγου